Lucrări de reabilitare în PTF Giurgiu, pe sensul de ieşire spre Bulgaria

0
484

În cursul zilei de joi, 8 septembrie, autoritățile bulgare execută lucrări de reabilitare la covorul asfaltic pe sensul de intrare în Bulgaria.

Din acest considerent, preconizăm că traficul prin P.T.F. Giurgiu pe sensul de ieșire din țară se va desfășura cu dificultate și este posibil să înregistrăm timpi ridicați de așteptare.

Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară prin PTF Giurgiu, să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, astfel încât să se evite aglomerarea punctului de trecerea menționat.

Totodată, pentru a veni în sprijinul participanților la trafic, recomandăm utilizarea aplicației Trafic on-line, care este disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră, www.politiadefrontiera.ro.

Poliţia de Frontieră Română lucrează la capacitate maximă permisă de infrastructura punctului de trecere, astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare cu operativitate în condiţiile actuale”, informează Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

(Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu)