Direcția județeană de drumuri a demarat în regie proprie lucrările de decopertare strat vegetal,reprofilare și pietruire pe sectorul de drum județean DJ 504 “limita județ Teleorman intersecție cu DJ504A “,urmând ca Direcția județeană de drumuri sa efectueze și lucrările de asfaltare cu utilajele din dotare achiziționate de Consiliul Județean Giurgiu.

Despre această lucrare, directorul Direcției Județene de Transport, Administrare Drumuri Județene și Control Trafic, ing. Marius Olteanu, a precizat:

Este vorba despre patru kilometri de drum județean, care, în fiecare iarnă, ne dădea bătăi de cap, în sensul că, din județul Teleorman, de la Alexandria, mașinile de mare tonaj erau deviate pe acest sector. Astfel că s-a luat decizia să demarăm, în regie proprie, lucrările, folosindu-ne, așa cum vă precizam, de utilajele achiziționate de Consiliul Județean Giurgiu în ultima perioadă.

După finalizarea decopertării, dacă timpul ne va permite, vom începe, probabil, și lucrări de pregătire pentru asfaltare, pentru a putea face din acest drum județean unul care să suporte traficul greu”, spunea directorul DJTADJCT Giurgiu.

Totodată, Marius Olteanu mai spunea că, în această perioadă, principala problemă pe care o întâmpină este legată de lipsa de personal.

Deși avem posturi vacante, nu le putem ocupa, deoarece sunt blocate…astfel că este destul de dificil să ne descurcăm, dar sper că vom trece peste toate aceste neajunsuri…”, a mai completat directorul Direcției Județene de Drumuri, Marius Olteanu.

(Jurnal)