Scandalul-monstru izbucnit în această săptămână îl are în centrul pe comisarul Costel Marian Șerban, șeful Poliției din Bolintin Vale. Acesta a apărut într-o serie de imagini – distribuite în spațiul public – lovind un bărbat culcat la pământ. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a reacționat imediat și l-a demis pe Șerban Costel Marian din funcție. Mai mult, pe numele polițistului a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Paradoxal, însă, în timp ce majoritatea oamenilor l-au perceput drept un monstru, Asociația Creștină „Sfântul Stelian Ocrotitorul Copiilor” Bolintin Vale sare în apărarea fostului șef al Poliției Bolintin Vale și prezintă o altă față a acestuia.

Într-un articol publicat pe bugetul.ro, asociația amintită susține că, sub conducerea comisarului Șerban Costel Marian, pe perioada stării de urgență, „s-a asigurat un climat de normalitate” în Bolintin Vale și că fostul șef al Poliției „a fost prezent de fiecare dată când situațiile o impuneau”.

Mai mult, asociația spune că, datorită lui Șerban Costel Marian, au fost ajutate 512 persoane, atât din rândul romilor, cât și din cel al populației majoritate, prin proiectul „FĂ O FAPTĂ BUNĂ”.

Asociația Creștină Sfântul Stelian Ocrotitorul-Copiilor Bolintin-Vale, județul Giurgiu dorește să mulțumească Poliției Orașului Bolintin-Vale, sub comanda domnului Șerban Costel Marian, pentru buna colaborare pe care am avut-o în acțiunile desfășurate pe perioada stării de urgență și prin care ne-au fost asigurate condiții de siguranță în vederea bunei desfășurări a proiectului „FĂ O FAPTĂ BUNĂ”, unde au fost ajutați 512 persoane atât din rândul etnicilor rromi, cât și din rândul majorității. Menționăm faptul că, sub conducerea domnului Comandant Șerban Costel Marian din cadrul Poliției Orașului Bolintin-Vale, s-a asigurat un climat de normalitate și a fost prezent de fiecare dată când situațiile o impuneau. Îndemnăm toți cetățenii orașului Bolintin-Vale să aibă o atitudine echilibrată pentru o bună conviețuire a tuturor. Mulțumim!!”, transmite Asociația Creștină Sfântul Stelian Ocrotitorul-Copiilor Bolintin Vale.

(Jurnal)