Liviu Dragnea: ”PSD nu va face guvern cu PNL cât sunt eu președinte …”

1
146

dragnea-mormolociPreşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declaratîntr-o emisiune a unui post central de televiziune, că atât timp cât el va conduce partidul, PSD nu va face o alianţă cu PNL şi nu va vota un guvern tehnocrat, scrie Agerpres. 

 El a mai menţionat că social-democraţii au încheiată o alianţă cu ALDE, împreună cu care speră să facă o majoritate şi să formeze guvernul după alegerile din toamnă, chiar şi în situaţia în care PSD nu va avea 50% din voturile electoratului. 

Ce vă pot spune foarte clar este că PSD nu va face guvern cu PNL. Chiar dacă este dezamăgit şi domnul Ponta, chiar dacă este dezamăgit şi domnul Tăriceanu. PSD-ul nu face alianță cu PNL-ul. Şi aş vrea să închidem subiectul ăsta din punctul de vedere al PSD.  Avem  o alianţă cu ALDE, care nu se rupe”, a declarat  preşedintele PSD.

Conform acelorași surse, Liviu Dragnea a mai spus că s-a cam săturat să dea răspunsuri la ştiri bazate ‘pe lucruri care nu există, afirmând că în situaţia în care colegii săi vor înţelege cine sunt adversarii, atunci PSD şi ALDE vor obţine mai mult de 50% în alegeri. 

„Şi dacă colegii mei, prietenii mei, înţeleg că adversarii noştri sunt cu totul alţii, nu noi între noi, atunci vom câştiga cu mult peste 50%, PSD şi ALDE, la alegerile parlamentare. PSD, cât timp voi eu preşedinte, nu face guvern cu PNL. Este exclus. PSD nu va vota un guvern tehnocrat. Este exclus. Şi sunt absolut convins că PNL nu poate forma o majoritate după alegeri. Asta înseamnă că majoritatea se va forma în jurul PSD. Asta cred eu acum„, a concluzionat Liviu Dragnea.

 (Jurnal)

 

 

1 COMENTARIU