Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a făcut vineri după-amiază o dezvăluire crâncenă despre starea de sănătate a vicepremierului demisionar Sevil Shhaideh, făcând legătura cu Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Concret: șeful Camerei Deputaților a declarat că în ședința de vineri a Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD, Sevil Shhaideh s-a plâns că are o stare de sănătate precară, agravată de problemele cu DNA, scrie Antena 3.ro.

„A spus că are probleme de sănătate. A ajuns pe perfuzii. Totuși, este o femeie și când ești chemat la DNA și când apare în presă faptul că vei fi chemată la DNA și vei fi arestată, nu treci prin momente tocmai plăcute. Sevil Shhaideh nu are o stare de sănătate foarte bună, nu vreau să intru în detalii”, a zis Dragnea vineri după CeX.

La scurt timp după acest anunț, mai mulți jurnaliști s-au întrebat de ce pe fondul  unei  stări de sănătate atât de precară, Sevil Shhaideh a acceptat totuși un post de răspundere în cadrul Guvernului, fiind numită consilier de stat.

Premierul Mihai Tudose declara imediat după numirea în noul post: Este cea mai bună din ţară pe această zonă în tot ceea ce înseamnă dezvoltare regională, reformă administrativă, la Guvern, fără a aminti însă ceva despre starea ei de sănătate.

(Jurnal)