DSC01351Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Giurgiu, că a venit în municipiu să îl asigure pe primarul în funcţie Nicolae Barbu de tot sprijinul PSD pentru a obţine un nou mandat.

‘Am venit în Giurgiu astăzi şi am fost împreună cu domnul primar (n.r. Nicolae Barbu, primarul municipiului Giurgiu) la Şantierul Naval unde se realizează o navă impresionată pentru Norvegia, am fost acolo pentru că am primit o invitaţie de la conducerea unităţii, atât eu, cât şi domnul primar. De asemenea, am vrut să avem o întâlnire prin care să îl asigur public pe domnul primar de tot sprijinul PSD, partidul pe care îl conduc. Aşa cum judeţul Giurgiu şi municipiul au fost sprijinite cât am fost la guvernare, aşa se va întâmpla acest lucru şi de la toamnă când PSD va redeveni lider. De asemenea, am avut o întâlnire cu restul organizaţiei din judeţ, cu toţi candidaţii noştri, cu primarii noştri, pentru că avem convingerea şi dorinţa ca la 5 iunie PSD să recâştige Primăria municipiului Giurgiu şi, de asemenea, să câştige Consiliul Judeţean Giurgiu, pentru că numai în această echipă acest judeţ poate beneficia de o dezvoltare integrată, echilibrată, pe care şi-o doresc toţi cetăţenii din Giurgiu’, a declarat Liviu Dragnea.

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, candidat al PSD în cursa pentru Primăria Giurgiu la alegerile din 5 iunie, i-a mulţumit lui Liviu Dragnea pentru susţinere.

‘Îi mulţumesc domnului Liviu Dragnea că a acceptat invitaţia noastră, aş vrea să îi mulţumesc că a insistat în 2013 să revin în PSD. Vreau să îl asigur că nu am fost plecat niciodată, cu sufletul am fost în PSD, iar aceşti oameni din PSD m-au susţinut în 2012 atunci când, nevoit, a trebuit să iau acel drum al independentului şi să candidez împotriva unei alianţe destul de puternice la nivel naţional, dar care în Giurgiu a avut fisuri. Lucrul acesta s-a văzut din modul cum ne-am comportat în anii următori şi la alegeri Giurgiu a redevenit ceea ce a fost dintotdeauna. Vreau să îl asigur pe domnul preşedinte Dragnea că Giurgiu va rămâne al PSD, că Giurgiu va rămâne ancorat în dezvoltare şi să îi mulţumesc încă o dată că atât cât s-a putut, legal, a fost alături de municipiul Giurgiu şi a sprijinit prin proiectele cu finanţare ca anumite obiective din Giurgiu să se dezvolte’, a declarat Nicolae Barbu.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a aflat marţi, la Giurgiu, pentru a participa la acţiunea de lansare a candidaţilor PSD pentru alegerile locale din 5 iunie, acţiune care s-a desfăşurat în sala mare a Ateneului Nicolae Bălănescu. La acţiune a mai fost prezent şi liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

AGERPRES