Lista miniștrilor ce și-ar putea pierde portofoliile în noul cabinet Dăncilă…!

0
842

Odată cu desemnarea noului prim ministru al României este luată în calcul și o restructurare a Guvernului,  deși Liviu Dragne nu prea s-a rătat încântat de acest lucru.

Evident că o parte dintre cei despre care se vorbește că urmează a fi îndepărtați  sunt din rândul celor care l-au susținut vocal pe Mihai Tudose în conflictul său cu Carmen Dan și indirect cu Liviu Dragnea.

Iată lista cu miniștrii despre care liderii PSD au luat în discuție plecarea lor din viitorul ”cabinet Dăncilă”:

Lucian Romașcanu -ministerul Culturii, Marcel Ciolacu ( vice-premier), Felix Stroe – ministrul Transporturilor, Mihai Mișa – ministrul Finanțelor, Marius Nica – Fonduri Europene, Florian Bodog – ministrul Sănătății, Gabriel Petrea – Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, Mircea Titus Dobre- Turism.

Liviu Dragnea mai spunea despre acest lucru: (…) Vom avea o discuție pentru fiecare candidat la funcția de membru al  Guvernului. I-am avertizat pe toți colegii mei. Viorica Dăncilă va avea un punct de vedere foarte important aici, dar nu poți să vii în fața partidului : ”Asta e echipa mea, dacă nu o votați, renunț!” – a mai punctat liderul PSD.

(Jurnal)