monitor-oficialDupă cum titrează mai multe cotidiene centrale, Guvernul Grindeanu a decis marți (31 ianuarie), noaptea, modificarea – prin Ordonanţă de urgenţă-  a Codului Penal şi Graţierea. Mai mulţi politicieni vor scăpa astfel de pedepse, scrie portalul stiripesurse.ro. Iată mai jos lista celor care vor scăpa în urma publicării acestei Ordonanțe:

1. Ioan Adam; 2. Ion Iliescu; 3. Victor Viorel Ponta; 4. Adrian Năstase (spre exemplu, în dosarul “Trofeul Calităţii” principala infracţiune este abuzul în serviciu, iar Năstase este beneficiarul folosului); 5. Dan Șova (şi toţi responsabilii de la CE Turceni şi Rovinari, care i-au îmbogăţit pe Ponta şi Șova); 6. Darius Vâlcov (fost ministru PSD al Finanţelor); 7. Sebastian Ghiţă; 8. Viorel Hrebenciuc; 9. Ilie Sârbu; 10. Dan Ioan Popescu; 11. Liviu Dragnea; 12. Ecaterina Andronescu; 13. Corneliu Iacubov; 14. Mihai Tănăsescu; 15. Eugen Bejinariu; 16. Mădălin Voicu; 17. Nicolae Păun; 18. Robert Negoiţă; 19. Olguţa Vasilescu; 20. Paul Stănescu; 21. Cristian Rizea; 22. Tudor Pendiuc; 23. Cătălin Rădulescu; 24. Constatin Nicolescu; 25. Radu Mazăre; 26. Nicuşor Constantinescu; 27. Gabriel Mutu; 28. Bunea Stancu; 29. Marian Vanghelie; 30. Gheorghe Nichita; 31. Adrian Severin; 32. Mircea Cosma; 33. Vlad Cosma; 34. Andreea Cosma; 35. Ovidiu Marius Isăilă; 36. Cătălin Voicu; 37. Adrian Duicu; 38. Constatin Popescu; 39. Șerban Mihăilescu; 40. Dan Nica; 41. Mircea Drăghici; 42. Constantin Adăscăliţei; 43. Radu Băbuş; 44. Daniel Bărbulescu; 45. Dan Bordeianu; 46. Florin Constantinescu; 47. Alexandru Cordoş; 48. Sonia Drăghici; 49. Marian Ghivenciu; 50. Vasile Gliga; 51. Iulian Iancu; 52. Sorin Lazar; 53. Marius Manolache; 54. Eduard Martin; 55. Alexandru Mazăre; 56. Lucian Șova; 57. Gabriel Vlase; 58. Vasile Duţă; 59. Emil Cutean; 60. Ion Stan.

(Jurnal)

7 COMENTARII

  1. Liberalii nu au avut nesimtirea si disperarea PSD-ului si nici curajul de a infrunta furia populatiei; nu au facut campanie populista si nici nu mai au credibilitate. Asta nu ii face mai buni ca nu au aparut in articol, probabil au fost citati doar PSD-istii pentru ca asta era scopul castigarii alegerilor, de aici si promisiunile cu cresterile de pensii, salarii, scaderea pretului medicamentelor, bla, bla, bla… Pacat ca se intampla ce se intampla, nu se stie unde vom ajunge, sper ca toti care au profitat de functii si care acum se bucura ca vor scapa sa plateasca pentru tot ce au facut si pentru tot ceea ce se intampla acum. Daca nu se declara neconstitutionalitatea ordonantei suntem un popor pierdut, nu va bucurati ca vor creste pensiile si salariul minim, in curand nu va vor ajunge banii nici de cartofi!

  2. Oare cat de ignorant, de imbecilizat, de lipsit de minima cultura juridica si civica trebuie sa fi, ca sa nu realizezi ca acest guvern ne trateaza ca pe niste curve ieftine, dandu-ne cativa lei si cateva privilegii, ca ulterior sa fure la adapostul legii. Azi schimbam codurile penale peste noapte, maine instauram dictatura de dragul pensionarilor, a unora lipsiti de carte si bun simt, a casnicelor telenovelste, a tembelilor care privitori de WAU BIZZ si alte mizerii. Suntem jalnici, suntem prosti, suntem slugarnici si usor de cumparat

  3. Cat despre cetateanul , care de la nivelul lipsei lui totale de discernamant spunea sa ne lase UE,in pace, ar trebui sa realizeze cati romani muncesc si invata in UE, cati bani alocati prin fonduri avem de la UE, cate investitii silocuri de munca, cate procese castigate la CEDO, de oameni simpli care au umili de propria justitie, cate imprumuri avem de la UE. iNSA CAND STAI SI TE UTI LA TELEVIZIUNILE UNOR PENALI REALITATEA ESTE ALTA IAR CREIERUL INCEPE SA SE ATROFIEZE

  4. Domnule HULIHAN mă văd nevoit să-ți răspund. Cu respect! Nu doresc să te jignesc deși nu ar fi greu. În primul rând vreau să-ți spun că nu sunt afiliat politic, în al doilea rând am o vârstă nici mica nici mare (am o oarecare experiență de viață) și pentru dumneata așa ca să știi mă informez din multe surse mai mult sau mai puțin afiliate politic (dar citesc, nu preiau din gura altora). Constat că ai un nivel de educație redus, chiar dacă ai absolvit învățământ superior (probabil la Spiru Haret, așa se explică), dacă citeai bine documentele legislative poate nu postai aici. Hoția nu place nimănui, dar nu accept să văd justiție televizată, nu accept ca din banii mei să fie plătite instituții care consumă mai mult decât prejudiciile create de hoți (da așa este, interesează-te cam cât ce buget are POLIȚIA, DNA, DIICOT, SRI, etc. adună-le cu cât trebuie să plătească statul român celor condamnați degeaba și cei care au câștig la CEDO și compară cu cât se fură în țara asta și vei avea o mare surpriză). Interesează-te ce impact economic are toată mascarada asta cu arestări televizate (exemplu Ioan Niculae), cine le ia locul în economia națională (apropo știai că Niculae reprezenta la nivel național Industria Chimică?), cine cumpără pământul arabil al României (este o obligație asumată prin aderarea la UE dacă nu știai), vacile noastre s-au îmbolnăvit subit de leucoză (așa a crescut kg de brânză de la 10 la 20 de lei), păsările de curte au făcut în masă GRIPĂ AVIARĂ, porcii din gospodării au dat în PESTĂ PORCINĂ (DUMNEZEULE CE COINCIDENȚĂ TOATE ASTEA DE CÂND AM INTRAT ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ). Te întreb Domnule HULIHAN ești conștient de ce a avut și ce a pierdut România? Suntem atât de cinici să ne bucurăm că Adamescu de la ASTRA a murit și că fiul său nu a putut veni la înmormântarea lu tasu, mă interesează pe mine să bag oameni la pușcărie sau să recuperez prejudiciul? Dacă vorbim de justiție dreaptă să procedăm cu aceeași măsură indiferent că este român sau nu (un anume sergent din armata SUA fiind beat la volan a accidentat mortal în București un cunoscut muzician român – ce rezultat a avut? Nimic. Individul este la el acasă linistit. A mai protestat cineva atunci?) ………. Despre ce dracu vorbesc? Băi băiatule cine este hoț si cine nu este în țara asta ……..? Așa este că ți-am făcut capul varză? Păi dacă nu te informezi? Vai de capul tău!

  5. Apropos ….. ca să fiu puțin răutăcios cu dumneata Domnule HULIHAN – dacă te-ai uita puțin mai departe de locul unde urinezi, ai idee cine câștigă și cine pierde din balamucul ăsta? Și mai interesant când pe noi ne preocupă balamucul ăsta în jurul României se întâmplă lucruri urâte iar cine trebuie să vegheze la asta se ocupă pe banii noștri de altceva?