AcasăActualitate”Lipsul”  săptămânii la Giurgiu: MASCARPONE!

”Lipsul”  săptămânii la Giurgiu: MASCARPONE!

Giurgiuveanul se arată tot mai  atras de prăjiturile sofisticate. Vizitele la rudele plecate în străinătate precum și rețetele culese de pe rețelele de socializare  l-au împins să încerce torturile și prăjiturelele făcute cu ingrediente fine și sofisticate , folosite  în marile cofetării și restaurante din lumea întreagă.

Iată de ce sâmbătă  (27 aprilie), la prânz,  marele ”lips” al marketurilor din Municipiu era MASCARPONE!

Această cremă fină de brânză se prepară după o reţetă din nordul Italiei, din smântână proaspătă cu un conţinut redus de grăsime. Se foloseşte la tot felul de preparate culinare, ca ingredient de bază la unele sosuri şi specialităţi italiene, dar cel mai mult este folosit la prepararea cremelor pentru torturi şi prăjituri, cea mai cunoscută fiind crema pentru tiramisu.

O observație ce ar trebui să și-o însușească foarte bine administratorii magazinelor alimentare din Municipiu, înaintea unor sărbători ca cea de Paște, în privința aprovizionării!

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
29 ° C
29 °
29 °
28 %
3.5kmh
85 %
mar
27 °
mie
26 °
joi
12 °
vin
17 °
sâm
13 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!