Sâmbătă, 12 iunie 2021, cu începere de la ora 15:30, Dunărea Giurgiu întâlnește, acasă, pe stadionul Gogu Gârlea Port, din Giurgiu, într-un meci constând pentru prima semifinală a ligii a IV-a, pentru desemnarea campioanei județului la fotbal, pe Maxima Hobaia.

Se anunță un meci interesant între cele două combatante având în vedere transferurile din această iarnă. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum în meciuri oficiale astfel că se anunță un meci „tare” între cele două formații pentru a prinde un loc în finala campionatului.

Dunărea Giurgiu a avut trei victorii, acumulând nouă puncte în Zona 1 a ligii a IV-a, terminând  pe prima poziție, în timp ce Maxima Hobaia a avut două victorii și o înfrângere în Zona 2 a ligii a IV-a, terminând  pe locul secund.

În cea de-a doua semifinală a campionatului ligii a 4-a, Victoria Adunații Copăceni, o va întâlni pe ocupanta locului secund din Zona 1. Meciul va avea loc la Giurgiu, pe stadionul Gogu Gârlea Port, sâmbătă, 12 iunie 2021, cu începere de la ora 18:00. Se anunță un meci în care fotbaliștii din Izvoru, vor trebui să joace la turaţie maximă pentru a ieşi cu faţa curată!

(Jurnal)