Liga a 4-a: Real Colibași-SCM Dunărea 2020 Giurgiu 0-8 (0-2). Municipalii, la o victorie de câștigarea seriei Sud

0
342

Dunărea 2020 Giurgiu a câștigat cu 8-0 meciul disputat împotriva celor de la Real Colibași, sâmbătă, în etapa a 24-a din Liga a 4-a la fotbal, seria Sud.

Formația giurgiuveană a confirmat sâmbată după amiază încă o dată faptul că este cea mai valoroasă echipă a județului, câștigând fără probleme partida disputată în deplasare, la Colibași, împotriva gazdelor de la Real.

Partida nu a avut însă practic istoric pentru că fotbaliștii pregătiți de prof. Dorian Gîrlea, s-au impus într-o manieră categorică, scor final 8-0, municipalii fiind net superiori la absolut toate capitolele.

Giurgiuvenii au dominat meciul de la un capăt la altul, au avut o sumedenie de ocazii, dar au punctat pe tabelă doar de opt ori prin Peiu în minutele 13,16, 56, 73, Blaga în minutul 65, Florescu în minutele 54, 85 și Tacaci în minutul 83.

Prezent la meci împreună cu viceprimarul de Giurgiu, profesorul Marian Damian, directorul și managerul clubului giurgiuvean, profesor Marin Mirel a declarat după meci: „M-am așteptat să fie un meci mai greu. Diferența de valoare și-a spus cuvântul. Nu contează cu cine joci, important e să câștigi și am demonstrat că nu câștigăm din întâmplare. Pe lângă cele opt goluri marcate, am mai avut situații de a marca. Felicit echipa gazdă pentru suprafața de joc și în special pentru fair-play-ul de care a dat dovadă.

Obiectivul fixat de conducerea clubului este de a câștiga campionatul. Cu această victorie, suntem matematic în play-off. Merită felicitați băieții”.

În această întâlnire, „principalul” Dunării, prof. Dorian Gîrlea, a folosit următorii jucători:

Stanciu (min.70, Văduva), Asan, Ghiță, Dumitru (min.76, M. Mina), Clinclevici, Ghe.Marius (min.46, C.Toni), Popescu, Matache, Florescu, Blaga (min. 66, Slate), R.Peiu (min.70, Tacaci).

Antrenor: prof. Dorian Gîrlea

(Costel Spînu)