Liga a 4-a, etapa a VIII-a, Seria Sud: „CE CHIN, CE DOR, CE JALE!”

0
712

Sâmbătă, 22 octombrie 2022, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, în etapa cu numărul opt din Liga a 4-a, seria Sud la fotbal, Dunărea din localitate a obţinut o victorie de maidan, 12-0 (7-0), în fața echipei Viitorul Vedea, iar scorul putea fi mai mare raportat la numărul ocaziilor avute. Meciul dintre Dunărea Giurgiu și Viitorul Vedea, în alte condiții, putea fi denumit un derby al etapei și orgoliilor. De data aceasta a fost o dispută disproporționată valoric.

La Giurgiu nu se vor câștiga puncte în acest sezon, pentru că, valoric Dunărea este cea mai bună formație din județul nostru, însă proporțiile scorului la care a pierdut formația din Vedea spune multe despre fotbalul din județul Giurgiu. Din păcate, Viitorul Vedea nu a punctat nici la impresia artistică.

Jocul de sâmbătă a fost pur și simplu un joc de-a șoarecele și pisica, iar oaspeții au făcut o imagine extrem de proastăfotbalului din județul Giurgiu.

Scuze domnilor nu știți ce înseamnă performanța pentru cei care se dau mari …..

„Municipalii” au dominat clar întâlnirea şi s-au impus prin golurile marcate de: Cazaciuc min. 11, 22, 29, 47, Florescu min. 18, 50, Constantinescu min. 28, Popescu min. 36 (pen), 45, Matache min. 68, Blaga min. 71 și 90.

„A fost un meci bun, am condus din minutul 11, meciul fiind la discreția noastră. Apoi am făcut un joc plăcut cu multe ocazii și goluri. Noi avem un lot competitiv și avem jucători care au intrat în acest meci și au jucat bine. Vreau să îi felicit pe băieți căci au avut o atitudine bună.Trebuie să uităm această victorie pentru că ne așteaptă un meci foarte greu cu Adunații Copăceni, etapa viitoare. Acolo ne vom demonstra valoarea. Trebuie să înțelegem că acest rezultat n-are valoare, dacă pierdem în deplasare, la Adunații Copăceni”, a declarat după meci prof. Mirel Marin, director și manager al SCM Dunărea Giurgiu.

Dunărea Giurgiu a ajuns la șapte etape consecutive fără înfrângere, acumulând 21 de puncte. Giurgiuvenii sunt neînvinși în acest sezon, nu a primit gol în ultimele patru partide, au bifat a șaptea victorie în acest sezon şi a patra consecutivă, pe teren propriu.

Pentru Dunărea Giurgiu urmează derby-ul cu Victoria Adunații Copăceni, programat sâmbătă, 29 octombrie 2022, de la ora 16:00, la Adunații Copăceni, în  runda cu numărul 9 din Liga a 4-a, seria Sud.

DUNĂREA: Stanciu – Arpentin, Mitrea, Calea, Nemţescu – Matache, Constantinescu, Popescu – Cazaciuc, Florescu, Mătreaţă.

Au mai evoluat: Pasăre, Asan, Blaga, R. Vlad, G. Mina
Antrenor: Andrei NEMŢESCU

VIITORUL: Buradel – Bătineţu, Dinu, Chiripuci, Cealcina – Ribigan – Bădilă, Ristea, Iofcea, Mogâldea – Mihalache.
Au mai evoluat: A. Radu, Sârbu, Ţaga, Toban

Antrenor: Denis CRĂCIUN

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae-foto)