Liga a 4-a: Dunărea Giurgiu întâlnește pe Gloria Comana sâmbătă, în ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon

0
328

Dunărea Giurgiu își ia ,,La revedere” de la fanii sâmbătă, 21 mai 2022, de la ora 17:30, când pe Stadionul Astra Giurgiu va primi vizita formației Gloria Comana, în etapa a 25-a a seriei Sud din Liga a 4-a, la fotbal. Dunărea Giurgiu încearcă să-și păstreze invincibilitatea în acest retur. Formația antrenată de prof. Dorian Gîrlea pornește cu prima șansă în duelul cu Gloria Comana.

După ultimele evoluții, gazdele pleacă cu un ușor avantaj moral, mai ales că vin după un meci bun, victorie 8-0 la Colibași. De cealaltă parte, Gloria Comana nu a putut emite pretenții în precedenta deplasare, susținută la Adunații Copăceni.

Giurgiuvenii vor promovarea, au echipă puternică, conducător de club și antrenor serioși.

Motivația și dorința de victorie sunt mari, mai ales că este ultimul meci pe teren propriu din acest sezon. Eu sunt mulţumit de parcursul pe care l-am avut până acum, iar dacă mâine vom reuşi un meci bun şi o victorie, cred că parcursul nostru în această serie a fost unul pozitiv. La Dunărea suntem o mare familie și oricât i-ar deranja pe unii, vom rămâne la fel de uniți”, a subliniat profesorul Mirel Marin- director și manager la Clubul Dunărea.

Meciul SCM Dunărea 2020 Giurgiu-Gloria Comana are loc sâmbătă, 21 mai 2022, de la ora 17:30, în etapa a 25-a a Ligii a 4-a, seria Sud, pe stadionul Astra Giurgiu.

(Costel Spînu)