Liga a 4-a: Dunărea 2020 Giurgiu, misiune ușoară cu Real Colibași

0
317

În etapa a 24-a a Ligii a 4-a, seria Sud, Dunărea 2020 Giurgiu întâlnește sâmbătă, în deplasare, pe Real Colibași, adversar în față căruia a a câștigat în tur cu 10- 0, pe stadionul Gogu Gîrlea- Port din Giurgiu. O partidă ușoară pentru giurgiuveni având în vedere involuția celor din Colibași de până acum, reușind să plece învinsă, în etapa precedentă, de la Comana, cu scorul de 6-2.

 „Mergem la Colibași la victorie. Motivația și dorința de victorie sunt mari. Cu siguranță ne dorim victoria și vom da totul să o obținem. Nu ne rămâne decât să ne respectăm principiile de joc, chiar dacă întâlnim o echipă de jumătatea clasamentului. Avem toţi jucătorii pregătiţi, ne-am pregătit bine, sperăm să câştigăm cele trei puncte.

Toți jucătorii sunt bine, vor să joace, se luptă pentru postul de titular. E bine că cei care intră din postura de rezervă o fac foarte bine și aduc un plus pentru echipă,” a declarat Ionuț Ciurilă, director sportiv la Dunărea Giurgiu.

Meciul Real Colibași –  SCM Dunărea 2020 Giurgiu are loc sâmbătă,14 mai 2022, de la ora 17:30, în etapa a 24-a a Ligii a 4-a, seria Sud, pe stadionul din Colibași.

Înaintea acestei partide, Dunărea este pe locul 1, cu 56 de puncte, iar Real Colibași pe locul 7, cu 25 de puncte.

(Costel Spînu)