În cel de-al doilea derby din seria Sud, echipa Giganții Vărăști a reușit victoria la limită 2-1, pe teren propriu, după jocul cu Dunărea Giurgiu.

Din păcate, fotbaliștii echipei din portul giurgiuvean nu au reușit să încurce socotelile celor din Vărăști.

Victoria echipei din Vărăști a fost semnată de M. Badea și C. Ion, instalându-se astfel pe poziția 3 în clasament  cu 9 puncte, dar cu un joc mai puțin disputat.

Pe lângă cele două goluri înscrise, gazdele au mai ratat și un penalty în prima repriză. La pauză, oaspeții conduceau cu 1-0 prin golul marcat de Antonio Matache. Cu toate acestea, oaspeții au trebuit să părăsească terenul cu capetele plecate.

Cu 10 minute înainte de finalul jocului, giurgiuveanul Antonio Matache a plecat mai devreme la cabine pentru cele două cartonașe galbene cumulate. Nu trebuie făcut din asta un capăt de țară, căci campionatul este lung și cuprinde, pe lângă meciuri-șoc, destule întâlniri de nivel mediu.

După acest rezultat, Dunărea curge lin la vale, coborând de pe locul 3, pe locul 6 în clasament, cu 7 puncte obținute, din 4 jocuri disputate.

                     Echipele aliniate la startul partidei 

Giganții Vărăști: Constantin, Buturugă, Toma, Stanciu, G. Zane, F. Ion, D. Ion, A. Zane, Andrei, Nițu, Badea. Au mai jucat : Baciu, Calciu, Putinei, Stan . Antrenor: Marian Paraschiv

Dunărea Giurgiu: Văduva, Florescu, Pascu, Asan, Bălțat, Blaga, Constantin, A. Matache, Clinchevici, Daianu, Dima. Au mai jucat :G. Mina, Feraru, Debrețin, Gheorghe, Bealcu . Antrenor: prof. Dorian Gîrlea.

(Costel Spînu)