Liderul liberalilor giurgiuveni, Marin ANTON, despre revenirea lui Gigi Oprişan în fruntea educaţiei giurgiuvene: „Am dovedit, din nou, că am avut dreptate, legat de abuzurile prefectei Crişu!”

0
458

Recent, în mediul on-line a apărut o ştire legat de faptul că inspectorul şcolar general Gigi Oprişan ar fi câştigat procesul cu privire la destituirea sa, de acum câteva luni.

La vremea respectivă, liderul liberalilor giurgiuveni, Marin Anton, preciza că acesta ar fi o victimă a prefectei Nina Carmen Crişu, care ar fi înaintat conducerii Ministerului Educaţiei Naţionale un memoriu semnat de conducerea şcolii din Malu Spart, memoriu în care inspectorul general era acuzat de lipsă de comunicare şi de lipsă de implicare în dezvoltarea învăţământului giurgiuvean.

„În destituirea domnului Oprişan se vede, de la o poştă, mâna doamnei Crişu, care acţionează la comandă politică. Nu poţi demite un om pe baza unor inepţii precum cele scrise în acel memoriu”, declara, la vremea respectivă, Marin Anton.

În cadrul conferinţei de presă de miercuri, 8 august, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton, declara, referitor la posibilitatea repunerii în funcţie a lui Gigi Oprişan:

„S-a dovedit, din nou, că am avut dreptate, când am semnalat abuzurile prefectei Nina Carmen Crişu. Mai ţineţi minte că vă întrebam atunci cine este în spatele demiterii domnului Oprişan, cunoscut ca nefăcând parte dintr-o anumită tabără a PSD… Exact, acum, după ce doamna Crişu a fost demisă, şi nu mai este prefect, iată că domnul Oprişan se întoarce pe funcţia sa. Nu sunt un fan Oprişan, dar ceea ce s-a întâmplat cu el este dovada clară a războialelor din interiorul PSD! Eu nu pot decât să le doresc şi unei tabere, şi celeilalte, cât mai multe cucuie! Cu cât se luptă mai mult între ei, cu atât avem noi de câştigat!”, mai spunea Marin Anton.

(Jurnal)