Modificările din programul de guvernare, devenit cu totul altul decât ceea ce au votat, cu aproape un an în urmă, românii, i-au făcut pe cei din principalul partid de opoziţie, PNL, să atragă, din nou, atenţia asupra unor aspecte pe care social-democraţii le fac într-un mod greşit.

„Mă întreb ce se va întâmpla, cum vor scoate cămaşa toţi cei care acum, la umbra puterii sau sub acoperirea unora ca Bădălău (n.r. – senatorul PSD Niculae Bădălău, preşedinte executiv al PSD) se cred intangibili. Va veni, probabil, şi scadenţa, când vor trebui să dea socoteală pentru acţiunile pe care le întreprind acum!”, spunea, recent, liderul organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton.

Principala vizată în această afirmaţie era prefectul judeţului, Nina Crişu, acuzată de Anton de o serie de ilegalităţi şi, cel mai important, de implicare politică.

„Abuzurile dumneaei trebuie taxate. Nu se va întâmpla acum, pentru că sunt cei care o susţin, dar va veni momentul când va da socoteală pentru toate, inclusiv pentru banii pierduţi, în mod aiurea, de instituţia pe care o conduce”, a mai spus Marin Anton.

(Anna Lincă)