Liberalii giurgiuveni pretind că în PSD Giurgiu, în prezent, sunt două „facţiuni”!

1
247

B

Foto: Secretarul general al PNL Giurgiu, Costel Dumitru (dreapta), alături de prim-vicepreședintele Organizației , Noruț Stănișteanu.

Prezent în conferinţa de presă săptămânală a liberalilor giurgiuveni, secretarul general al organizaţiei judeţene, Constantin Dumitru afirma că, odată cu (re)numirea celor doi miniştri în noul Guvern Tudose, se dovedeşte că în PSD Giurgiu au apărut, deja, „tabere” care pot scinda partidul.

Salutăm repunerea în funcţie a celor doi miniştri giurgiuveni, reconfirmări făcute în ciuda opoziţiei senatorului Bădălău care nu mai are o foarte bună relaţie cu domnul Cuc. Odată cu aceste numiri, la nivel de conducere a PSD Giurgiu au apărut două facţiuni: Cuc – Andrei – Dobre – Cărăpănceanu, pe de o parte, şi Mina – Enache – Corbea, pe de altă parte. Aceste două tabere îşi dispută întâietatea, şi urmează să vedem, la final, aripa câştigătoare. Cu toată opoziţia pusă de Bădălău, dar şi de apropiaţii săi, în şedinţa de desemnare a premierului şi a miniştrilor, acest lucru nu i-a ieşit. Asta e, în epitaful unora va scrie ministru, în al altora, nu!”, a mai precizat secretarul general al PNL Giurgiu.

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU