La plimbare cu mașina…neînmatriculată

0
369

Setea de adrenalină, pofta de condus sau, pur și simplu, teribilismul i-au făcut pe doi tineri din județul nostru să plece la plimbare cu mașini neînmatriculate.

Conform unui comunicat al polițiștilor giurgiuveni, într-o singură zi cei doi „eroi” despre care vorbeam au fost prinși pe drumurile publice din județul Giurgiu, conducând autoturisme neînmatriculate.

Primul a fost un tânăr de 26 de ani, din municipiu, care, pe șoseaua Sloboziei, s-a gândit să pornească la o plimbare cu o mașină neînmatriculată, a cărei autorizație de circulație era expirată încă din data de 3 septembrie. Aventura i-a fost oprită de polițiștii rutieriști de la Poliția Municipiului Giurgiu, în jurul orelor 11,40.

În aceeași zi, un alt tânăr, de această dată de 27 de ani, a fost prins, aproape de Găujani, cu o autoutilitară a cărei autorizație de circulație pe drumurile publice expirase încă din 27 mai.

Pentru amândoi, cheful de plimbare îi va costa, de acum, câte un dosar penal pentru punera în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.