De pe un site local aflăm că astăzi, GEORGE Anghelescu, tatăl primarului Adrian ANGHELESCU, om mucalit prin excelență, însă plin de respect când este vorba despre valorile umane, fost fotbalist în tinerețe, ca orice giurgiuvean care se respectă, împlineşte astăzi, 12 august, frumoasa vârstă de 79 de ani!

Nea George, cum îi spun apropiații, a reușit performanța de a educa două caractere deosebite: Adina Anghelescu, ce poartă astăzi numele soțului – o jurnalistă de investigație de excepție și, nu în ultimul rând, fostul pilot de aviație, Adrian Anghelescu, actualul nostru primar.

Evident că n-am ezitat niciun moment să ne alăturăm celor care s-au grăbit să îi ureze Omului George ANGHELESCU, sănătate maximă, mulți ani în portofoliul vârstei, căci vă asigurăm că de respectul cetățenilor din comunitatea giurgiuveană nea George s-a bucurat din plin, întotdeauna.

Aceste rânduri sperăm să nu fie luate ca un ieftin gest de obediență din partea noastră, ci pur și simplu ca pe o recunoaștere a calității umane deosebite a acestui om modest, pe care unii dintre noi îl cunosc de o viață.

În consecință, Colectivul redacțional al cotidianului „Jurnal giurgiuvean”, respectiv coordonatorul acestuia, Florian Tincu, vă urează, cu sinceritate:

La Mulți ani Domnule George ANGHELESCU!