La Giurgiu, şoferii drogaţi sunt verificaţi cu teste de sarcină!

0
860

Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns… Un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu ne-a lăsat fără cuvinte.

Este vorba despre un tânăr care a fost depistat conducând, pe Bulevardul Bucureşti, un autoturism. La testul făcut, pentru identificarea drogului, tânărul de 25 de ani a „picat”, fiind depistat pozitiv, drept pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge şi urină în vederea stabilirii exacte a prezenţei în organism a substanţelor psihoactive (droguri).

Numai că ciudăţenia apare în fotografia ataşată informaţiei: UN TEST DE SARCINĂ!!!

Acum, nu ştim ce să credem: fie cineva a vrut să testeze vigilenţa presei, fie persoana care a trimis comunicatul, din neştiinţă (ca să nu-i spunem prostie) a ataşat imaginea respectivă fie…testul de sarcină este, mai nou, folosit la depistarea drogurilor. Păi, dacă e aşa, e o adevărată revoluţie în medicină, făcută de Poliţia Română!

Ne şi imaginăm agentul de circulaţie care, după ce te-a tras pe dreapta, scoate tacticos testul de sarcină pe care ţi-l înmânează spre a se depista dacă eşti sau nu…gravid! Pardon, drogat! Problema e că acest test nu funcţionează decât cu…urină!

Lăsând gluma la o parte, de fapt imaginea care trebuia să însoţească ştirea celor de la Poliţia Giurgiuveană ar fi trebuit să fie aceasta:

(Doc. Toru)