media-manipulation-561x290 

Aceasta este ultima găselniță jurnalistică menită să  înfierbânte imaginația likerilor !

O ambulanță neagră a devenit de ceva  vreme subiect de primă pagină pentru câteva tabloide și site-uri de socializare  locale , ce parcă încearcă să ne demonstreze  că poți trăi bine merci ,  speriind  mătușile trecute de 80 de ani. Autovehiculul este descris ca o morgă pe 4 roți în care copii și cetățeni onești, după ce sunt răpiți în plină stradă,  sunt  sfârtecați de către niște ființe abominabile, pentru a li se fura organele!?

Cu siguranță subiectul  atrage mai ales  prin sadism,  înscriindu-se în  sinonimia  articolelor   de același fel, însoțite de imagini macabre  ale unor  victime  fotografiate cu creierii împrăștiați   pe caldarâm, dovedind  că autorii au o reală vocație de cioclii. 

Foarte puțini știu însă că Ambulanța asta de care se tot vorbește și care seamănă teroare în mintea abracadabrantă a unor creduli, care, e adevărat,  iese din tiparul obișnuit  tocmai prin culoarea  sa,  nu răpește nici copii și nici nu fură organe…Mașina  care împânzește teroare este o inofensivă ambulanță care a participat  până nu de mult la misiuni ale Ministerului de Interne. Din rațiuni  specifice  acestor misiuni s-a ales negrul.  De precizat că vehiculul este complet  dotat cu tehnică și aparatură medicală de ultimă generație. Ea a rămas neagră  din lipsa  resurselor material, acuzată de noii ei  proprietari, bani ce ar fi fost  necesari  schimbării acestei  ”culori” ce a  condus la  odioase interpretări horror .  

Dar ca și cum  aceste scenarii monstruoase cu kileri  ascunși în interiorul unei mașini  cu aer funebru, n-ar fi fost de ajuns, autorii articolelor au mers până acolo încât au solicitat Poliției să le comunice  dacă în ultimele luni  s-au semnalat cumva  răpiri de persoane în județul nostru!?  

Dorința disperată de audiență  și de cât mai mulți utilizatori, combinate cu lipsa totală de inspirație în ceea ce privește  identificarea unor subiecte  jurnalistice, interesante, se pare că dăunează tot mai grav sănătății … mentale a unora!

După monstrul din Canalul Cama, chipul sfântului apărut din senin pe  peretele unei case din cartierul  Orient, mormântul capcană din cimitirul Ceair și bondarul asiatic mutant – un real pericol pentru giurgiuvenii slabi de înger,   iată că  i-a venit în sfârșit rândul și  autovehicului fantomă, ce trece ca o umbră a morții , nestingherit pe bulevarde, și pe site-urile de socializare , sub forma unei Ambulanțe negre, la vânătoare de  organe… aprinzând imaginația like-rilor!

(Belphegor)