La cine se pot adresa bolnavii, pentru eliberarea rețetelor compensate sau a scrisorilor medicale, după decesul medicului de familie, Vasile Davida

0
291

După decesul doctorului Vasile Davida, medic de familie la Circa 5 din Municipiul Giurgiu, cei circa 2500 de pacienți au rămas într-o situație critică, mai ales aceia care sunt bolnavi cronici, dependenți de rețetele cu medicamente ce li se eliberau lunar. O parte dintre ei ne-au sunat întrebându-ne cine ar putea să îi ajute în noua situație creată.

Interesându-ne la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Giurgiu am aflat că locul regretatului medic Davida va fi luat, în circa o lună, de un alt medic de familie. Până atunci însă, conform informațiilor primite din partea reprezentanților CJAS,  două zile pe săptămână, pacienții medicului Davida, pot să se adreseze la cabinetul din șoseaua București, Circa 5, unde o asistentă le va elibera dosare, adeverințe, scrisori medicale etc.

În consecință cei interesați se pot adresa săptămânal, cabinetului medical din Circa 5, unde vor afla zilele în care se pot adresa și în același timp programul de lucru cu publicul.

(Jurnal)