La ce a dus un incendiu de vegetație uscată…

0
161

Cu puțin timp în urmă, pompierii giurgiuveni au fost alertați prin 112 că în localitatea Brăniștari (comuna Călugăreni), un incendiu de vegetație uscată s-a propagat la o locuință și la un autoturism. 

Conform informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, în locuință se aflau, la momentul producerii incendiului, două persoane: un copil de opt luni și un bătrân care, din fericire, până la sosirea echipajelor de pompieri, au fost scoși din casă de vecini. 

La fața locului a intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, aparținând Punctului de Lucru Călugăreni, în sprijinul ei venind alte două autospeciale de același tip, una de la Garda de Intervenție Mihăilești, a doua de la Grupul de Intervenție Colibași. 

Întrucât în apropierea locului incendiului este amplasată o fermă, iar vântul suflă cu putere, s-a luat decizia mobilizării celor două autospeciale suplimentare. Din fericire, atât bebelușul, cât și bătrânul, sunt nevătămați și în afara oricărui alt pericol, mai informează reprezentanții ISU Giurgiu.