La Călugăreni se lucrează de zor la modernizarea comunei

0
116

Deși majoritatea primarilor din județ sunt prinși, în aceste zile, cu organizarea alegerilor pentru Parlamentul European, la Călugăreni, primarul Marin Voinea are timp și pentru proiectele aflate în derulare în localitatea pe care o păstorește.

Astfel, într-o recentă discuție avută cu acesta, ne spunea că,la acest moment, au finalizat lucrările de reconstrucție a Grădiniței din Călugăreni, care acum arată ca o adevărată grădiniță europeană.

„De asemenea, am început lucrările de modernizare la școala și liceul din Călugăreni, și continuăm cu finalizarea asfaltării celor câteva străduțe rămase. De asemenea, am primit autorizațiile pentru rețeaua de apă și canal pentru satele Uzunu și Hulubești, iar pentru satele Călugăreni și Brăniștari scoatem la licitație proiectarea pentru aceeași rețea de apă și canal. De asemenea, lucrăm la reabilitarea și repararea DC 107, Călugăreni – Hulubești, care a fost deteriorat de inundațiile din anii anteriori. Din păcate, structura acestui drum este puțin aparte, în sensul că se află pe un dig, și trebuie refăcut”, mai spunea primarul Voinea.

Un alt „of” al primarului din Călugăreni este târgul din localitate, încă închis pentru comercializarea animalelor și a produselor din carne sau lactate. Dar, optimist, Marin Voinea speră ca, în curând, autoritățile să revină asupra deciziei, iar târgul să redevină ceea ce a fost odinioară: un adevărat punct comercial, ce deservește, pe lângă locuitorii din zonă, și pe cei din București sau Giurgiu.

(Jurnal)