La „Bucharest Challenge Cup”, karatiștii de la Cătălin Mocanu Academy s-au clasat pe locul 1 din 48 de cluburi înscrise

0
1697

Sâmbătă, 22 octombrie 2022, Centrul Sportiv Apollo din capitală s-a dovedit neîncăpător pentru cei peste 600 de sportivi din șapte țări ale continentului printre care: Spania, Republica Moldova, Belgia, Ukraina, Turcia, Bulgaria și România.

Sportivii legitimați la 48 cluburi din întreaga țară și din străinătate au participat la cea de-a IX-a ediție a Bucharest Challenge Cup – Kyokushin Romanian Open 2022, ediție organizată impecabil de Budo Gym Club din București sub patronajul FR de Karate Kyokushin. Atmosfera a fost una extraordinară pe toată durata zilei, părinții venind alături de copii și încurajându-i pe aceștia de la primele ore ale dimineții și până la ultimele meciuri disputate mult după căderea serii.


Din municipiul Giurgiu au fost prezente mai multe cluburi sportive de karate, printre care și clubul condus de Sensei Cătălin Mocanu, care așa cum ne-a obișnuit, s-a întors acasă cu rezultate extraordinare:

18 medalii de aur 🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇
8 medalii de argint 🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈
6 medalii de bronz 🥉🥉🥉🥉🥉🥉

Rezultatele vorbesc de la sine, căci la această competiție elevii săi au reușit perfomanța de a obține 18 medalii de aur, clasând clubul giurgiuvean pe locul 1 ca număr de medalii de aur obținute.

„Vă felicit pe toți pentru prestațiile voastre de astăzi. Am demonstrat încă o dată că suntem un club de temut pentru oricine!” spunea tânărul antrenor.

Un lucru pe care l-am remarcat încă o dată este faptul că dincolo de respectul pe care îl au toți elevii pentru antrenorul lor, este dragostea pe care cei mici o poartă acestuia. Pot spune că acest lucru este valabil și invers, căci iubirea pe care le-o poartă este unul dintre atuu-urile care-i motivează în plus pe cei mici. Toți formează o mare familie și asta se vede cu ochiul liber.

(Jurnal)