L-ați văzut? Anunțați imediat la 112!

0
288

La data de 04.07.2019, orele 18.00, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic de către un asistent medical din cadrul unei case de tip familial din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un minor instituționalizat, GHEORGHE CLAUDIU, de 16 ani, a plecat voluntar din centru la data de 04.07.2019, în jurul orei 08.00 şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că  persoana în cauză a părăsit instituția de mai multe ori, fără a avea acordul personalului, obișnuind să cerșească, fiind depistat atât pe raza municipiului Giurgiu cât și în municipiul București.

SEMNALMENTE:  înălţime 1,60 m, greutatea 50 kg, piele de culoare măslinie, păr negru, ondulat şi des, tuns mediu, cu breton, ochi căprui, nu are semne particulare. La data plecării purta  pantaloni de trening culoare albastru închis, cămașa mov închis cu mânecă lungă și manșete albe și pantofi sport de culoare alb cu negru.

Persoanele care pot oferi informații care să ajute la depistarea băiatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.