Joița, o comună cu tot mai mulți asistați sociali. Cabinetele medicale puse la dispoziție, acoperă solicitările bolnavilor…  

0
132

Întrebat despre asistații personali ai comunei viceprimarul Alexandru PĂUN comunei Joița, ne spunea:

Aici problema nu este că avem asistați social, ci faptul că locuitorii localității chiar au început să aibă probleme serioase cu sănătatea. Sunt déjà 30-40 persoane cu afecțiuni severe. Este secolul infarctului – ne mai spunea  viceprimarul Păun. Emoțiile, stresul este din ce în ce mai mare. Ne-am fi bucurat să nu avem niciun asistat social dar… Toată lumea vrea să trăiască mai bine, muncește mai mult  și din păcate în acest context încep să apară și problemele de sănătate, și odată cu ele și noi , Primăria, începem să avem din ce în ce mai mulți asistați social.

Viceprimarul ne asigura însă că în privința serviciilor medicale, în ambulatoriu, cetățenii comunei Joița sunt acoperiți, având la dispoziție cabinet medicale dotate pentru tratarea bolnavilor. În cazul  problemelor majore , cetățenilor  comunei le stau  la dispoziție marile clinici din Capitală, Bucureștiul aflându-se, din fericire, la doar la câțiva pași de localitatea Joița.

(Jurnal)