Joi, 9 februarie, alte opt locuințe ANL au fost repartizate noilor chiriași giurgiuveni de către primarul Adrian Anghelescu

0
709

Un număr de 8 locuințe ANL au fost repartizate joi, 9 februarie, de primarul Adrian Anghelescu unor giurgiuveni ce devin astfel  locatari în casă nouă.

Prin H.C.L. nr. 18 din 26 ianuarie 2023 a fost aprobată repartizarea a opt locuinţe pentru tineri destinate închirierii, construite prin programele Agenției Naționale pentru Locuințe, rămase disponibile prin vacantare, beneficiarilor Legii nr.152/1998 cu modificările şi completările ulterioare, care se găsesc în anexa nr. 1 aprobată prin H.C.L. nr.332/27.10.2022, situate în Municipiul Giurgiu.

Tinerilor le-au fost înmânate de către edilul șef, cheile și repartițiile locuințelor situate în cartierele Istru, Obor, șoseaua Portului și strada Petre Ghelmez.

În prezent, în așteptare pe lista de priorități mai sunt înscriși 112 solicitanți care vor primi locuințe în ordinea punctajului și în funcție de câte rămân disponibile după vacantare.

 (Jurnal)

Foto : În fotografii, primarul Anghelescu și  noii posesori ai apartamentelor…