Adolescenta româncă ucisă bestial într-un parc din Germania,  era din satul Căscioarele, județul Giurgiu.

Poliţia a descoperit un detaliu teribil despre fata înjunghiată de şase ori de fostul ei iubit, un tânăr bulgar în vârstă de 17 ani, care locuia şi el în Viersen, unde Iulia trăia alături de familia emigrată din România.

Conform organelor de anchetă Iuliana ar fi fost urmărită de fostul iubit, iar  cei doi s-au certat stând pe o bancă. Matyu Kostov a scos la un moment dat un cuţit de bucătărie pe care-l avea la el, cu lama de 15 centimetri  şi l-a înfipt de şase ori în partea superioară a corpului Iuliei. Apoi a luat-o la fugă…

Fata a mai avut puterea de a se  ridica, a făcut câţiva paşi şi a căzut plină de sânge, strigând că a fost înjunghiată.

Iuliana a murit în drum spre spital, din cauza rănilor produse . Cetățeanul bulgar s-a predat la poliţie după circa 30 de ore. Băiatul era un cunoscut consumator şi traficant de droguri, având probleme cu poliţia cât şi pentru o serie de alte acte de violenţă, conducere fără permis şi alte evenimente produse de el în stare de ebrietate.

Adolescenta a fost înmormântată în satul bunicilor ei, Căscioarele , din județul Giurgiu. Așa cum spune tradiția, ea a fost așezată în sicriu , îmbrăcată în rochie de mireasă.

(Jurnal)