Iubitorii artei plastice sunt invitați la expoziția internațională de arte vizuale „Chipurile Dunării”

0
244

Evenimentele dedicate zilei municipiului Giurgiu s-au încheiat, însă manifestările cultural-artistice continuă până la sfârșitul lunii, astfel că giurgiuvenii sunt invitați la spectacole artistice, momente coregrafice, expoziții internaționale de arte vizuale, de artă plastică, seri de teatru, concursuri, dar și la concerte de muzică intrumentală și corală, toate evenimentele fiind organizate în cadrul „Primăverii culturale giurgiuvene”.

„În perioada 3-8 mai 2022, în paralel cu celelalte manifestări, iubitorii artei plastice pot vizita expoziția internațională ”Chipurile Dunării”, în cadrul căreia 35 de artiști plastici din țară și din străinatate și-au expus lucrările la Ateneul „Nicolae Bălănescu”, Centrul Cultural „Ion Vinea” și Teatrul „Tudor Vianu”. Vernisajul va avea loc în data de 5 mai, ora 13:00 la Ateneul „Nicolae Bălănescu” și pe 7 mai la Teatrul „Tudor Vianu”.

Săptămâna va fi încheiată cu o zi de creație artă plastică în aer liber, organizată la Centrul Cultural ”Ion Vinea”, duminică 8 mai, de la ora 10:30”, precizează Primăria municipiului Giurgiu, într-o informare pe pagina sa de Facebook.

(Jurnal)