Ionel Muscalu (ALDE Giurgiu): ”Începutul guvernării PSD+ALDE a fost unul promițător. (…) PNL nu a înțeles nimic din alegerile parlamentare!”

1
119

DSC02214-1024x965În cadrul celei mai recente conferințe de presă organizată vineri, 20 ianuarie, de ALDE Giurgiu, purtătorul de cuvânt al partidului, Ionel Muscalu, și-a manifestat aprecierea față de primele măsuri întreprinse de noul Guvern Grindeanu:

Începutul acestui an a fost unul promițător, zicem noi, al noii guvernări PSD plus ALDE. Cred că trebuie să le arătăm românilor, celor care ne-au votat și celor care nu ne-au votat, dar care sunt tot cetățeni români, că ne ținem de cuvânt, iar acest Guvern chiar a început să-și respecte promisiunile.

Din păcate, respectarea promisiunilor noastre vine cu o lună întârziere, tocmai datorită încăpățânării unui președinte (n.red.: Klaus Iohannis) care nu a înțeles care era, până la urmă, partea bună a acestor lucruri, pentru majoritatea cetățenilor din România. Spre exemplu, românii cu salariul minim pe economie puteau primi cu 200 de lei mai mult încă din luna ianuarie, studenții puteau avea burse mai mari tot din luna ianuarie, etc. De aceea, votul din 11 decembrie a fost unul care a ”girat” până la urmă aceste promisiuni, acest program de guvernare al nostru și dorința de a se schimba ceva în România – spus Ionel Muscalu.

S-a văzut clar că PNL nu a înțeles nimic din alegerile acestea și nici în continuare nu înțelege. Ei și-au dorit un vot negativ, un vot împotriva lui Dragnea (n.red.: Liviu Dragnea – președintele PSD), dar oamenii și-au dorit un alt tip de guvernare, care să se reflecte în buzunarele lor, a declarat totodată Ionel Muscalu.

Totodată, domnia sa i-a asigurat pe giurgiuveni că ALDE are în program continuare aplicării măsurilor liberale, printre care cele pentru sprijinirea tinerilor și a mediului de afaceri autohton.

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU