Întrevedere între reprezentanții CJ Giurgiu și delegația Raionului Anenii Noi din Republica Moldova, care ne-a vizitat săptămâna trecută

0
373

Președintele Consiliului Județean Giurgiu Dumitru Beianu și vicepreședintele Cristian Anculescu au avut o întrevedere, în 03.09.2021, cu o delegație a Raionului Anenii Noi, din Republica Moldova, condusă de Presedintele Ion Vicol și Vicepreședintele Octavian Zelinski.

În cadrul discuțiilor, partea română a prezentat proiectele și prioritățile pe care Consiliul Județean Giurgiu le are în perioada următoare, precum și proiectele, finanțate din fonduri nerambursabile, aflate în implementare.
La întâlnire a participat și Arhitectul Șef al Județului Giurgiu, Yahia AR Dardari, care a prezentat părții moldovene activitatea din domeniul legat de urbanism și amenajarea teritoriului.
De asemenea, specialiști din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Giurgiu au arătat conducerii Raionului Anenii Noi activitatea desfășurată de Direcția Juridică și Administrație Publică.
Întâlnirea de la sediul Consiliului Județean Giurgiu a fost urmată de o vizită de lucru la Voestalpine Giurgiu.
Vizita conducerii Consiliului Raional Anenii Noi din Republica Moldova la Giurgiu s-a încheiat ieri, 04.09.2021, cu o vizită la Comana.
Președintele Consiliului Județean Giurgiu Dumitru Beianu le-a prezentat oficialilor moldoveni proiectele din fonduri nerambursabile, implementate cu succes în localitatea giurgiuveană Comana.
Astfel, președintele Consiliului Raional Anenii Noi, Ion Vicol și membrii delegației sale au fost invitați să viziteze Mănăstirea Comana, unde au discutat cu starețul Mihai Muscariu, care le-a prezentat muzeul mănăstirii și Mausoleul Eroilor.
A urmat apoi o vizită la Parcul Natural Comana.
(Jurnal)