Într-o singură noapte, polițiștii giurgiuveni de la Ordine Publică au aplicat 111 sancțiuni contravenționale!…

0
223

În noaptea de 27/28 august , între orele 18.00 – 02.00, polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică au desfășurat o acțiune în județul Giurgiu, al cărei scop a vizat respectarea prevederilor actelor normative elaborate pentru starea de alertă, prevenirea faptelor antisociale, contra persoanei și contra patrimoniului, cât și creșterea vizibilității forțelor de menținere a ordinii și liniștii publice.

În cadrul acțiunii, în urma abaterilor constatate, au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale, în valoare de 43.075 de lei.

Au fost legitimate 396 de persoane, controlate 259 de autovehicule, verificate 57 de  societăți comerciale, totodată, fiind constatată o infracțiune în flagrant, la regimul rutier.

În cadrul acestor acțiuni, la data de 27 august, ora 23:30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Bolintin Vale au depistat, în trafic, pe D.J. 401, în comuna Florești-Stoenești,  un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul  nu posedă permis de conducere.

 La acest moment se efectuează cercetări asupra tânărului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Ca o consecință a celor de mai sus putem sublinia faptul că noaptea, oricât ar fi de întunecată, nu poate proteja infracțiunile celor dispuși să le comită, fără riscul ca aceștia să  fie surprinși de către organele de ordine publică.

(Jurnal)