Intervenție rapidă și eficientă a echipelor de salariați ai Societății Giurgiu Servicii Publice, de la primii fulgi de zăpadă!

0
60

Încă din seara de vineri, 27 ianuarie, lucrătorii Societății Giurgiu Servicii Publice începând cu ora 18:30, s-au mobilizat acționând pe străzile incluse în Urgența I (n.red – instituții și artere principale de circulație) cu trei utilaje prevăzute cu plug și dispozitiv de împrăștiat material antiderapant solid.

După cum ne-au declarat reprezentanții conducerii societății, odată cu căderea zăpezii, s-a intervenit cu o autoutilitară prevăzută cu plug și cisternă și două buldoexcavatoare.

Echipele au intervenit pe tot parcursul  nopții, atât pe străzile incluse în Urgența I, cât și pe cele incluse în Urgența II, pentru împrăștierea de material antiderapant.

După cum am fost informați utilajele erau pregătite ca în funcție de situația existent, să fie împrăștiată și soluție de clorură de calciu.

De precizat că utilajele au intervenit mecanizat atât străzi cât și pe trotuarle Municipiului, pentru împrăștierea mecanizată de material antiderapant, urmând ca a doua zi să sa se intervină manual.

De menționat rapiditatea cu care echipele de salariați au intervenit, ceea ce a făcut ca zăpada să nu se așeze într-un strat gros nici pe carosabil și nici pe trotuare, lucru care ar împiedicat traficul autovehiculelor și respectiv al trecătorilor.

 (Jurnal)