Întâlnire informală între absolvenții Colegiului Național „Ion Maiorescu” și actualii elevi, viitori studenți

0
259

În cursul acestei săptămâni, elevii din anii terminali la Colegiul „Ion Maiorescu” au primit vizita absolvenților ultimei promoții a liceului, care au promovat cu această ocazie, oferta educațională a Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din București.

Săptămâna aceasta am fost vizitați de absolvenții ultimei promoții a colegiului care au promovat oferta educațională din învățământul superior, derulând activități specifice orientării carierei. Ne-am bucurat să-i revedem și vă transmitem mesajul lor:

,,Vă mulțumim că ne-ați oferit oportunitatea să fim schimbarea pe care dorim să o vedem la tânăra generație de absolvenți ai Colegiului Național ,,Ion Maiorescu”, educația fiind cea mai puternică armă cu care putem să schimbăm lumea.

Ne bucurăm că prima activitate din cadrul departamentului Învățământ, al Ligii Studenților Electroniști de promovare a Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației a avut loc la liceul pe care noi l-am absolvit.

Acesta ne-a primit așa cum știe de fiecare dată, cu căldură și brațele larg deschise. Ne-a făcut mare plăcere să putem lua legătura cu viitori absolvenți ai acestui liceu, oferindu-le informații despre viitoarea etapă a vieții” – declarau o parte din actualii studenți de azi, până mai ieri, elevi ai colegiului giurgiuvean.

(Jurnal)