Întâlnire de lucru privind activitatea desfășurată de APIA Giurgiu

0
350

Vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Cristian Anculescu a participat astăzi, 8.09.2021, alături de secretarii de stat din Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Gheorghe Ștefan și Marius Micu la o întâlnire de lucru cu membrii Comitetului de Coordonare a Administrației Agricole Giurgiu.

La discuții au participat și Prefectul Județului Giurgiu, Aneta Matei și directorul general AM PNDR, Dana Rebega, precum și primarii comunelor din județul Giurgiu și fermieri.

Discuțiile s-au axat pe activitatea desfășurată de APIA, în special aspecte legate de Programul Legume în Spații Protejate, dar și schemele aflate în plată.

Au fost prezentate prioritățile curente în domeniul agriculturii, măsurile de finanțare pentru perioada de tranziție 2021-2022, dar și stadiul elaborării viitorului Plan Național Strategic.

În încheiere, secretarii de stat Gheorghe Ștefan și Marius Micu au răspuns tuturor întrebărilor venite din partea fermierilor prezenți”- a transmis Consiliul Județean Giurgiu.

(Jurnal)