În urma scandalului din Bolintin Deal, Inspectorul șef al Poliției județene Giurgiu, Cătălin GEORGESCU, a fost DEMIS! (Video)

0
641

În urma scandalului de la Bolintin Vale, în care cu câteva zile în urmă un cetățean a fost omorât, inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, Cătălin Georgescu a fost înlocuit de către ministrul de Interne.

El a fost înlocuit de către Ionuț Dan, din cadrul Poliției București.

În Bolintin Vale, este al doilea incident înregistrat doar în ultimele 4 zile. Mulți dintre locuitorii orașului s-au revoltat ieșind pe străzi, faţă de oamenii legii, în urma tragicului incident în care un om şi-a pierdut viaţa, după ce i-a fost zdrobit capul cu o piatră.

Cu doar puțină vreme în urmă Deputatul social democrat, Marian Mina îi cerea ministrului de Interne să îl DEMITĂ pe şeful Poliţiei Giurgiu, Cătălin Georgescu, enumerând seria de gafe, de abuzuri și de probleme ivite în activitatea Inspectoratului județean de Poliție Giurgiu, în ultima vreme:

–  furt dintr-o clădire a IPJ Giurgiu

– furt de muniţie de la Postul de Poliţie Mihăileşti

– „porcul de Crăciun” solicitat de un polițist șefului poliției ca primă de merit, – acuzaţii grave la adresa unor şefi de post susţinuţi şi promovaţi de inspectorul proaspăt demis

–  grevarea funcției de șef în  postul de poliţie din Clejani

– o mulțime de alte cazuri grave de furt ori tâlhării care nu au fost soluţionate nici  până acum, după mulți ani…

În această seară, Ministrul de Interne, Lucian Bode a dispus demiterea lui Cătălin Georgescu din funcția de șef al Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu. Locul său a fost luat de către Ionuț Dan,  din cadrul politiei Capitalei.

Sursa: Realitatea Plus