Inspectoratului de Poliţie Județean Giurgiu, s-a mărit cu 34 de agenți de poliție!

0
562

Un număr de 34 de agenți de poliție,  absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina sunt începând cu data de 28 octombrie, repartizați la Inspectoratul de Poliție al județului Giurgiu.

 Corpul agenților de poliție, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Giurgiu, s-a mărit astfel cu o nouă promoție de agenți de poliție, absolvenţi ai Școlii de Agenți de Poliţie ,,Vasile Lascăr” Câmpina (Prahova- promoția octombrie 2022), după ce aceștia au depus jurământul de credință.

În funcție de mediile obținute și de specializarea urmată în școala de poliție, proaspeții absolvenți au fost repartizați pe funcțiile vacante disponibile, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, precum și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Astfel, agenții de poliție urmează să-şi desfăşoare activitatea în structurile de ordine publică, investigații criminale și rutier, în cadrul subunităților Inspectoratului de Poliţie Județean Giurgiu.

Până la terminarea perioadei de tutelă, proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență și vor fi implicați în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.

Conducerea Inspectoratului, în numele întregului colectiv al I P J Giurgiu, le urează  Bun Venit! noilor colegi și succes în cariera de polițist,  asigurându-i de tot sprijinul  de care vor avea nevoie, pentru a-și putea exercita în mod corespunzător misiunile încredințate, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări care implică profesionalism, seriozitate, onestitate, fermitate și integritate.

(Jurnal)