Infracțiuni rutiere pe drumurile județene, Giurgiu, în ultimele trei zile.

0
79

Vineri, 3 noiembrie, ora 15.50, polițiștii giurgiuveni au depistat, pe D.N. 6, în localitatea Mihăilești, un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

***

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 20.30, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu, în localitatea Cosoba, județul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au depistat un bărbat, de 50 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cetățeanului i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

***

Tot Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 21.45, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești, au depistat, pe D.C. 130, în localitatea Grădinari, județul Giurgiu, un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

***

Duminică, 5 noiembrie, imediat după miezul nopții, ora 00.36, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu, în localitatea Găujani, județul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au depistat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Seaca, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

(Jurnal)