Informații de ultimă oră în scandalul momentului: se confirmă identitatea atacatorului

0
1009

Așa cum informam anterior, în noaptea trecută un angajat al ITPF Giurgiu se pare că ar fi încercat să pătrundă în locuința unui cetățean turc.

Conform informațiilor primite cu scurt timp în urmă, este confirmat faptul că respectivul este angajat al ITPF Giurgiu, are 45 de ani, și la acest moment s-au declanșat o serie de anchete la nivelul inspectoratului.

Cetățeanul turc, în vârstă de 37 de ani, nu va renunța la plângerea formulată împotriva atacatorului.

Nu a fost sustras niciun obiect din casa cetățeanului turc, iar amprentele lăsate în zonă și imaginile de pe camerele de supraveghere au fost cele care au dus la identificarea făptașului.

Contactat telefonic, șeful ITPF Giurgiu, Nicu Răboj, declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

„Angajatul nostru a fost, într-adevăr, în noaptea amintită la socrul său în vizită, care este vecin cu cetățeanul turc. Agentul nostru a fost să ducă niște resturi la tomberonul aflat în vecinătatea zidului băii cetățeanului turc. Nu au avut dispute anterioare, nu cunosc cu exactitate care au fost relațiile lor, ca vecini. Dar vă pot spune cu exactitate că el, ca agent, în momentul în care este implicat într-o cercetare cu iz penal, are obligația de a ne anunța și pe noi, superiorii. Nici el, nici Poliția, nu ne-au anunțat nimic cu privire la acest aspect. Dacă vom primi o informare pe această temă, cu siguranță că vom demara o cercetare preliminară și noi, ca inspectorat. Deocamdată, acestea sunt informațiile pe care le deținem!”, a mai preciyat Nicu Răboj.

(Jurnal)