Recent, directorul Direcției pentru Agricultură a Județului Giurgiu, Petra Ochișor, a transmis către fermierii giurgiuveni un mesaj important, având în vedere situația de urgență instituită pe teritoriul României.

„Începând încă din data de 17 martie, în contextul măsurilor de prevenire a riscului de răspândire la nivel național al infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, s-a redus la maximum orice contact al funcționarilor din cadrul DAJ Giurgiu cu persoanele fizice sau reprezentanții persoanelor juridice.

În acest sens, s-au întreprins demersuri pentru a-i anunța pe fermieri în legătură cu următoarea procedură prin care petiționarii/fermierii pot transmite documentele, după cum urmează:

  1. Transmiterea oricărui tip de document de la solicitanți sau beneficiari ai sprijinului financiar ori chiar petiționari se realizează, în principal, pe căi electronice (scanat, e-mail, suport electronic) la adresa de e-mail dadr.gr@madr.ro,sau pe format de hârtie transmis prin procedura cunoscută (poștă sau curierat).
  2. Pentru documentele transmise electronic, acestea vor urma procedura de înregistrare în Registrul de corespondență al DAJ Giurgiu la data recepționării acestora, iar confirmarea înregistrării se va transmite, tot electronic, la adresa de e-mail a expeditorului.

În cazul în care sunt necesare documente originale care stau la baza solicitării, solicitanții / beneficiarii sprijinului financiar / petiționarii vor transmite aceste documente prin poștă sau curier.

Informarea solicitanților / beneficiarilor sprijinului financiar / petiționarilor de această procedură am făcut-o prin toate mijloacele de informare de care am dispus”, ne mai preciza directorul DAJ Giurgiu.

Pentru o mai bună informare, Petra Ochișor a reamintit datele de contact ale DAJ Giurgiu: e-mail: dadr.gr@madr.ro; site: www.directiaagricolagiurgiu.ro; facebook: Direcția Agricolă Județeană Giurgiu; adresa poștală: str. Ghizdarului, nr. 1, Giurgiu, jud. Giurgiu; telefoane de contact: secretariat: 0246.212.038 și juridic 0346.401.076.

Avem rugămintea de a respecta măsurile întreprinse având în vedere faptul că MADR, DAJ Giurgiu și toate instituțiile cu profil agricol din subordinea MADR, vor fi alături de dumneavoastră, în strânsă colaborare cu instituțiile statuluiu, organizațiile de fermieri, media etc pentru a depăși actuala criză cauzată de Coronavirus SARS-CoV-2”, a mai ținut să precizeze Petra Ochișor.

(Jurnal)