Liberalii giurgiuveni au stabilit vicepreşedinţii care-l vor seconda pe preşedintele Dumitru Beianu la conducerea instituţie. Aceştia sunt Cristian Anculescu, directorul ITM Giurgiu şi Mihalcea Elisabeta.
Dacă Cristian Anculescu este binecunoscut giurgiuvenilor, Mihalcea Elisabeta este o prezenţă discretă, care nu a fost implicată până în prezent în politică.”, scrie un blog local, specializat în băgatul bățului prin gard.

Numai că situația se prezintă cu totul altfel…

Contactat telefonic, președintele ales al Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

E drept, au fost niște discuții…sunt mai multe nume care se vehiculează, nu doar ale celor două persoane. De altfel, nu putem spune nimic până la momentul depunerii jurământului. Nu vă pot spune încă data exactă, noi sperăm că jurământul va fi depus în aceeași zi în care se va întâmpla și la consiliul local al municipiului Giurgiu. Repet, nu este nimic oficial, nimic concret!”, a mai precizat președintele Dumitru Beianu.

Iată cum, din nou, specialiștii „știrlor pe surse” (de cele mai multe ori, dovedite a fi fake-news-uri) aruncă pe piață informații eronate.

(Jurnal)