Incredibil! O clinică medicală din Cluj percepe taxe pentru masca și halatul utilizate de medic!

0
173

Mai toate unitățile medicale private sau chiar și cele nemedicale au găsit o variantă de a-și spori veniturile, pe baza pandemiei. Dacă la unele restaurante din capitală aveai surpriza să constați, pe bonul fiscal, că ți se percepea „Taxa COVID”, iar în unele cabinete stomatologice îți achitai singur contravaloarea măștii de protecție și a mănușilor utilizate de medic, iată că și la „casele mai mari” se întâmplă la fel.

Aflăm, din postarea unui român, că la un centru medical din Cluj Napoca, nota de plată a consultației și tratamentului a fost umflată cu aproximativ o sută de lei, pentru mai multe măști și halate folosite…de medic!

Știați că dacă mergeți la un spital privat pentru un consult puteți ajunge să plătiți și MASCA și HALATUL DOCTORULUI? Și al celor două asistente? Halate chiar două bucăți de persoană!

Prietena mea, care a mers cu copilul la Centrul Medical Unirea din Cluj, a aflat asta abia de pe bon. Eu sunt uimită și scârbită de modul în care i-a fost umflată nota de plată cu o sută de lei!

Ca o glumă amară, bine măcar că acea sumă a fost trecută pe bon, astfel că cei de la centrul medical amintit nu pot fi acuzați și de fraudă…poate doar de lipsă de bun simț!