Incendiu cu victimă în comuna Prundu

0
179
incendiu prunduPuțin după ora 22,  noaptea trecută, un apel venit pe 112 către Pompierii giurgiuveni anunța faptul că, în comuna Prundu, la o casă se produsese un incendiu ce se manifesta destul de violent. Mai mult, același apelant anunța faptul că este posibil ca în casa cuprinsă de flăcări să fie și o victimă. 
În numai câteva minute, la locul incidentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă de la punctul de lucru Greaca și o alta de la detașamentul Giurgiu, precum și o ambulanță de la Serviciul de specialitate Giurgiu. 
„După sosirea echipajelor noastre la fața locului, s-a constatat că este vorba despre o victimă în vârstă de 44 de ani, bărbat, care a fost găsit carbonizat în casă. Mamei sale, ușor intoxicată cu fum, și care a suferit un atac de panică, i s-a acordat sprijin medical din partea ambulanței”, se precizează într-o informare a ISU Giurgiu. 
Familia locuia pe strada Ograda din Prundu, și în casă, la momentul producerii incendiului, se aflau trei persoane: bărbatul de 44 de ani, decedat, și cei doi părinți ai acestuia. Familia era cunoscută, printre locuitorii din comună, ca fiind una de oameni gospodari, doar bărbații casei având o oarecare relație de amiciție cu Bachus. Din câte se bănuiește, incendiul ar fi putut avea două cauze: fie coșul de fum a fost înfundat, și o scânteie ar fi dus la producerea incendiului în pod, ca mai apoi focul să se propage în toată casa, fie s-a umblat la sobă și un tăciune a căzut și a aprins ceea ce era în jur.
 Circa o oră mai târziu, incendiul a fost stins, iar cauza producerii este în curs de stabilire.
(Oana Călin)