Două incendii puternice, în mai putin de patru ore, i-au solicitat pe pompierii detașamentului Bolintin Deal. După ce au intervenit la o locuință, incendiu soldat cu un rănit, un bărbat în vârstă de 58 de ani, o nouă situație de urgență i-a solicitat pe angajații Detașamentului. Astfel, conform unei informații transmise de ISU Giurgiu, în cursul nopții, în jurul orei 00:35, pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință (cameră de locuit) improvizată.


La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.
Echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la nivelul camerei, în interiorul acesteia fiind găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 63 de ani. Deocamdată, despre victimă s-a stabilit, de către polițiști, faptul că locuia singur în acea locuință improvizată, că nu era cunoscut ca fiind o persoană fără adăpost, întrucât lucra de ceva vreme în Bolintin Vale, bărbatul fiind originar din alt județ. 


Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic (amplasarea necorespunzătoare a unor materiale combustibile față de sursa de încălzire).
În acest caz cercetările sunt continuate de Poliție.

(Jurnal)