Faptul că, din cauza codului portocaliu de ger, nu se va învăța vineri, 23 martie, este deja o știre cunoscută de mai toată lumea, că vorba s-a dus din gură-n gură.  Ce nu știu, în schimb, oamenii de rând, este că, de ceva vreme, în Giurgiu se produc fenomene paranormale. Evenimente care urmează să se întâmple sunt anunțate cu o oră, chiar cu două înainte ca ele să se producă. Și, ce e și mai ciudat, e că aceste evenimente paranormale se petrec…la Instituția Prefectului Giurgiu!

Bunăoară, comunicatul remis de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, și semnat și parafat de prefecta Nina Carmen Crișu, ne anunță, la ora 3,04 p.m. că, în ședința care „a avut loc” la ora 16,00 (adică vreo oră mai târziu decât ora la care a fost transmis presei):

„Având în vedere avertizările meteorologice COD PORTOCALIU pentru ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol şi vizibilitate scăzută, în cadrul ședinței extraordinare desfășurate astăzi la ora 16.00 la sediul prefecturii Giurgiu, C.J.S.U. a hotărât, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean, suspendarea cursurilor pentru ziua de vineri în unitățile școlare de pe întreg teritoriul județului Giurgiu.”

Ce e și mai ciudat este că ora pe care o poartă ca „editare” comunicatul este…17,00, adică DOUĂ ORE post-transmitere către presă! Și, pentur a înlătura orice urmă de îndoială, vă prezentăm mai jos dovada celor afirmate de noi:

În cazul de față, nu ne rămâne decât să ne așezăm comozi în fotoliu, să ne luăm aproape punga de pop-corn și să urmărim un nou episod din „Înapoi în viitor”, în regia prefectei Nina Carmen Crișu, după un scenariu fantastic semnat CJSU Giurgiu…

(Pre.Monitoru)