Înainte de Sf. Maria, hrana asistaților sociali din Giurgiu va fi furnizată mai devreme!

0
205

Așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când a fost vorba de câte o sărbătoare mai importantă, și de Sf. Maria, când Guvernul a decretat o nouă mini-vacanță pentru bugetari, hrana asistaților sociali din Giurgiu va fi furnizată mai devreme.
După cum preciza directorul Direcției de Asistență Socială Giurgiu, Viorica Bănescu (foto), hrana va fi dată pe data de 14 august, miercuri.
„Vor primi alimentele pentru patru zile, atât cei din Centrul de primire în regim de urgență, cât și cei care primesc hrana la Cantina de Ajutor Social. În total, avem 31 de persoane, care vor beneficia de un meniu puțin aparte, așa cum am încercat, la fiecare sărbătoare, să procedăm. Vor primi, probabil, pe lângă hrana pe care o dăm zilnic, și cozonac, suc, fructe, dulciuri…Dar asta vom vedea atunci, în apropierea zilei de 14 august”, ne mai spunea directorul DAS Giurgiu.
În prezent, la Centrul de Primire în Regim de Urgență de la Giurgiu Nord sunt cazate 7 persoane: șase bărbați și o femeie, toți oameni fără adăpost.

(Jurnal)