În ziua de Crăciun, doi tineri din județ, au fost prinși băuți la volan…!

0
162

Chiar în ziua de Crăciun, 25 decembrie, ora 4:00 dimineața, polițiștii giurgiuveni au depistat în localitatea Ogrezeni ( județul Giurgiu), un tânăr, de 27 de ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceeași zi, dar de data aceasta spre miezul nopții (ora 22:15), polițiștii giurgiuveni au depistat pe strada Labirintului, în localitatea Trestieni ( județul Giurgiu), un tânăr, de 21 de ani, din comuna Ulmi, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

(Jurnal)