În timpul festivității de 1 Decembrie, la Giurgiu, un membru al Organizației de Tineret, i-a agresat verbal pe câțiva liberali…!

0
1106

Miercuri, 1 Decembrie, la festivitățile dedicate zilei Naționale a României, de către autoritățile giurgiuvene, la scurt timp după depunerea coroanelor cu flori de către reprezentanții celor două partide (PSD și PNL), unul dintre membrii Organizației de Tineret PSD Giurgiu, Eduard Ingeaua, l-a agresat atât fizic, cât mai ales verbal, pe președintele Organizației de Tineret a PNL Giurgiu, Adrian CHIRAN.

Contactat de jurnaliștii cotidianului nostru, Adrian Chiran ne-a declarat:

După ce mi-a bruscat brațul mi-a strigat: Dacă mai scrii urât de PSD și mai comentezi ceva  de mine te prind și te bat până te c…i pe tine! Apoi a început să mă înjure…, că își bagă ceva în familia mea… apoi de mamă… Atât domnul Dumitru Beianu, cât și ceilalți colegi liberali prezenți acolo, i-au spus să se potolească, să respecte solemnitatea evenimentului…”

Precizez că totul s-a petrecut sub ochii Deputatului PSD Marian Mina care a avut o atitudine încurajatoare… Am vorbit deja cu un avocat și urmează să merg la Parchet să îi fac plângere…Lucrurile însă nu s-au oprit aici… După asta, individul l-a luat pe Paul (n.red.- Mușat), consilierul d-nei Horga la întrebări: Că de ce comentează de PSD, că vă prind și vă bat până vă sună apa în cap…, amenințări de acest gen…. O să-i facem plângere…! Avem și martori, nu este ceva născocit de mine – a mai menționat Adrian Chiran.

Iată cum relațiile dintre cele două partide, la Giurgiu, au început cu stângul, într-un cadru inedit, chiar de Ziua Națională a României, o dată calendaristică a cărei solemnitate impunea respect și nicidecum o ieșire golănească, chiar sub ochii oficialităților locale.

Așteptăm reacția Organizației PSD Giurgiu, a liderului acesteia, Marian Mina, care să demonstreze că într-o astfel de zi trebuie să fim mândri că suntem români, cu bun simț și nicidecum fani ai sintagmei interlope: ”mușchii mei creier nu are!”

(CityZEN)